Jauhettu kahvi Moka-keittimiä varten
Murskattu kahvi: To kahvin keittäminen jauhetusta kahvista on taidetta, jota on harjoitettu jo useita vuosisatoja. Jauhettu kahvi tarkoittaa kahvipapuja, jotka on paahdettu ja sitten jauhettu hienoksi jauheeksi. Jauhatusaste voi olla vaihdella - erittäin hienosta jauhatuksesta, jota käytetään espressossa, ja karkeampaan jauhatukseen, jota käytetään esimerkiksi puristinpannussa. Laatu ja jauhetun kahvin laatu ja tuoreus on äärimmäisen tärkeää, jotta se tuo esiin monitahoiset maut kupillisessa kahvia
Kahvin keittäminen: Kahvin keittäminen on ehkä kaikkein klassinen ja tuttu tapa kahvin valmistamiseen. Tässä annat kuuman vettä jauhetun kahvin läpi, tavallisesti suodattimen läpi, jotta kahvi saadaan uutettua makua, aromia ja väriä. Keittomenetelmä voi vaihdella ja kaikkea perinteisestä kahvinkeittimestä aina kaadettavaan konsepti, jossa vesi kaadetaan manuaalisesti kahvin päälle, erilaisiin automaateista. Tällaisia tekijöitä ovat esimerkiksi veden lämpötila, jauhatusaste ja keittoaika ovat ratkaisevassa asemassa kahvin valmistuksessa tasapainoisen kahvikupin valmistuksessa.
On mielenkiintoista huomata miten sekä jauhettu kahvi että menetelmä valmistustapa vaikuttavat makuelämykseen. By kokeilemalla eri papuja, jauhatusasteita ja valmistusmenetelmiä kahvin ystävät ympäri maailmaa voivat jatkuvasti löytää uusia ja jännittäviä makuprofiileja ja nauttia tätä ajatonta juomaa lukemattomissa tavoilla.